Jacintha Batenburg

Naam Jacintha Batenburg Praktijk praktijk groene hart
Praktijkadres Spengen 37
3628EW Kockengen

Telefoon 0618723325 e-mail info@praktijkjacinthabatenburg.nl
Vortex level Omega website www.praktijkjacinthabatenburg.nl
Tarief sessie € 75 duur sessie 1,5 uur
Vergoeding zorgverzekeraar Nee uren p/ week 30

Het woord healing staat voor mij voor innerlijke genezing. Volgens de sjamanen (traditionele genezers) is het probleem van deze tijd dat we als mens van onszelf verwijderd zijn geraakt. De healing brengt de verbinding weer tot stand tussen het lichaam - hart - gevoel - intuïtie - ziel en het grote geheel. Met wie we werkelijk zijn.

Alles dat we meemaken en ervaren wordt ergens opgeslagen in 'ons systeem'. Je zou kunnen zeggen dat we een wandelende archiefkast zijn. Een zéér klein percentage kunnen we via ons brein herinneren maar van het overgrote deel zijn we ons niet bewust. Tegelijkertijd bepaalt het wel ons denken, voelen en handelen. Het ego, onze krampachtige persoonlijkheid, vindt zijn basis in ervaringen uit het verleden. Het bestaat uit (onbewuste) aannames, dit gaat gepaard met subtiele lichamelijke spanningen.

Tijdens een healing-behandeling werk ik in de geheugengebieden in je energiesysteem waarin onverwerkte emoties en trauma's opgeslagen liggen. Deze worden losgemaakt en hierdoor worden beperkende energiepatronen uit je verleden losgelaten. Hiervoor in de plaats komt positieve energie en kom je stap voor stap weer in een stroom waardoor je evenwichtiger in het leven komt te staan.

Het doel is volledige liefde voor en acceptatie van jezelf her-inneren. Wanneer dit fundament hersteld is volgt de stroom vanzelf. Heling gaat van binnen naar buiten, door bewustwording en via alle niveaus van ons energiesysteem. Jezelf in lijn brengen met je ware zelf (heel worden) en daardoor authentiek kunnen zijn en leven.

Ik combineer Vortex Healing over het algemeen met een coachings traject. Hierover vind je informatie op mijn website.