Kim Jurgens

Naam Kim Jurgens Praktijk De waterval
Praktijkadres Zenegroen 11
7577AM Oldenzaal

Telefoon 0623968087 e-mail Info@dewaterval.com of kimjurgens@dewaterval.com
Vortex level Universal AP website Www.dewaterval.com
Tarief sessie € 90 duur sessie 1,5
Vergoeding zorgverzekeraar Ja uren p/ week 36
Beroepsvereniging BATC

Werkbio: Naast de Vortexhealing heb ik 17,5 jaar ervaring in de jeugdzorg. Met moeilijk opvoedbare jongeren en hun gezinsysteem. Kennis van vele "ziekte"beelden. Gewerkt binnen een orthopedagogisch instituut. 

Nu werkzaam als ambulant hulpverlener en inzetbaar via de samen14 gemeente twente overijssel. daarnaast heb ik TR-emi gedaan. Net zoiets EMDR en schijnt nog beter te werken. Ik ben nog bezig met mijn opleiding Psychodynamisch therapeut. daar zet van alles in, oa: familie opstellingen, NLP, EMDR, Innerlijk kind werk. Hypnose, regressie en nog veel meer. Ook heb ik een Tibetaanse boeddhistische yoga opleiding gevolg. Lu jong ook wel een healende yoga genoemd.

Je kan het zo gek nog niet bedenken, en ik kan samen met jou elk "isseu" van verschillende manieren benaderen en ben ik instaat om op meerdere manieren een ingang te vinden in het "probleem" en kan het healen op verschillende fronten plaats vinden. 

In combinatie met HSP zijn en vortex healing en alle opgenomen kennis die ik opgedaan heb, en een gave die zich nog steeds meer aan het ontwikkelen is. Kan ik jou/jullie op een passende manier verder helpen in jouw ontwikkeling. 

Don't believe everything you think