Als therapeut op de website staan

Als VortexHealer kun je je op deze website profileren. VortexNederland blijkt een uitstekend platform te zijn. Veel mensen vinden hun weg naar een cursus of een therapeut die VortexHealing gebruikt via de hier aangeboden informatie. Registratie is mogelijk voor alle Vortexhealers. Dat wil dus zeggen: iedereen die minstens de 'Magical Structures'-training heeft gevolgd en afgerond.

De onkostenvergoeding voor het deelnemen aan dit platform, inclusief een zelf te onderhouden eigen profiel-pagina, is €10,- exclusief B.T.W. per jaar. Dit jaar loopt van 1 april tot en met 31 maart. Elk jaar ontvang je een nota als PDF in je mailbox, die binnen twee weken voldaan hoort te zijn.

Stuur een email naar , je hoeft daarin niets in te vullen. Als je e-mailprogramma niet automatisch opent, plak je dit adres in je mailprogramma. Je krijgt als antwoord een geautomatiseerde e-mail met verdere instructies voor de aanmeldprocedure en een link naar het aanmeldingsformulier. Na aanmelding wordt je toegevoegd aan de ledenlijst, of [als bij aanmelding als therapeut-lid] aan de 'Lijst Behandelaars'. Dat kan vijf werkdagen duren.